Zwangerschapsyoga partnerworkshop privé - Den Bosch

De geboortecursus met partner bevat geen fysieke yoga-oefeningen, deze doen we in de reguliere lessen zwangerschapsyoga. Als aanvulling op de cursus zwangerschapsyoga, biedt Mamaboetiek een partnerworkshop aan. Een fijne manier om samen met je partner bewust te zijn van de zwangerschap. De partnercursus kan ook gedaan worden zónder deelname aan de lessen zwangerschapsyoga.

Deze partnerworkshop privé duurt circa 1.5 uur. Doe je geen zwangerschapsyoga bij Mamaboetiek? Dan raad ik je de XL-variant van 2.5 uur aan. Hieronder lees je meer informatie over deze geboorteworkshop.

De geboortecursus met partner kan gedaan worden met een thuisbevalling of een ziekenhuisbevalling in gedachten, met of zonder medische indicatie. Ik nodig je ook graag uit bij mij op de praktijk, ook hier kan deze korte geboortecursus met partner geboekt worden.

Hoe is een partnerworkshop opgebouwd:

Het eerste deel van deze partnerworkshop is theoretisch. De verschillende fases van de bevalling komen aan bod en hoe je de weg van je baby door de bekkenbodem naar beneden stimuleert. We bespreken de ademhaling als belangrijkste instrument, het belang van ontspanning, hoe de weeën werken en hoe je hormonen je van nut zijn. Wat doet dit met jou, je partner en je baby. Deze workshop stimuleert een fysiologische geboorte, maar bevat ook tips als jij wel graag pijnstilling wilt gebruiken of juist als je dit zoveel mogelijk wilt uitstellen.

De band tussen beide partners is belangrijk, ook tijdens de bevalling. De partnerles is een aanrader voor alle ouders (-to-be)

In het tweede en grootste gedeelte van deze korte geboortecursus gaan we praktisch aan de slag. We gebruiken massage- en drukpunten om de weeën te verlichten en we werken onder andere met de rebozo-doek. Je partner leert hoe hij/zij je tijdens je zwangerschap en tijdens de geboorte kan helpen met je weeën, je ademhaling en als je het even wat minder ziet zitten. Ook komen er tips en trucs voorbij om een natuurlijk geboorte op gang te brengen/houden. Ik leer je partner hoe jouw buik, bekken en onderrug al tijdens de zwangerschap heerlijk verlicht kunnen worden.

Na deze partnerworkshop weten jullie hoe je als een team de geboorte van jullie kindje aan kunnen gaan.

De partnerworkshop XL privé

(2.5 uur)

Wanneer kies je voor XL? Als je geen zwangerschapsyoga bij mij volgt of juist wel, maar je wilt de houdingen en ademtechnieken uit de les ook met je partner erbij bespreken. Als je graag extra tijd wilt om een geboorteplan te bespreken of bijvoorbeeld extra tips wilt bij het voorbereiden van een VBAC (vaginale geboorte na een eerdere keizersnede). Twijfel je of 1.5 uur of 2.5 uur nodig hebt? Laten we van tevoren even overleggen.

 

Inhoud partnerworkshop in het kort

  • Ontspanningstechnieken
  • Massagetechnieken voor buik en bekken
  • Drukpunten voor tijdens de weeën
  • Partnertips voor elke fase van de geboorte
  • Ademhalingstechnieken op papier
  • Wanneer je de partnerworkshop privé XL boekt bespreken we van te voren wat we hier eventueel aan toe kunnen voegen of waar jullie extra nadruk op willen leggen.

Kosten partnerles privé bij jou thuis: €87,00 + benzinekosten
Kosten partnerles privé XL bij jou thuis: €118,00 + benzinekosten

Kosten privé partnerworkshop bij op de praktijk: € 83,00
Kosten privé partnerworkshop XL bij mij op de praktijk: €113,00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0