Yogaboetiek Algemene voorwaarden lessen /workshops/yoga-events

Yogaboetiek
Algemene voorwaarden lessen /workshops/yoga-events

 • Yogaboetiek heeft het recht om zonder opgave van reden een yogaworkshop of yoga-event te annuleren.
 • Yogaboetiek heeft het recht om zonder opgave van reden de locatie van een yoga-workshop of yoga-event te verzetten.
 • Yogaboetiek heeft het recht om zonder opgave van reden een door Yogaboetiek georganiseerde yogales te annuleren. Indien deze les niet verzet wordt door Yogaboetiek, betaalt Yogaboetiek de les terug. Dit geldt niet wanneer er de deelnemer een alternatief wordt geboden op de vervallen les. Dit geldt niet door yogalessen die Yogaboetiek verricht in dienst voor een yogastudio of sportschool, hier gelden de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende yogastudio of sportschool.
 • Yogaboetiek heeft het recht om zonder opgave van reden een door Yogaboetiek georganiseerde yogales te verplaatsen naar een andere locatie. Dit geldt niet door yogalessen die Yogaboetiek verricht in dienst voor een yogastudio of sportschool, hier gelden de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende yogastudio of sportschool.

Eigen risico en aansprakelijkheid

 • Deelname aan de lessen / workshops / yoga-events geschiedt volledig op eigen risico. Yogaboetiek kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de cursist.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen
 • Je bent verplicht lichamelijk en/of psychische relevante klachten door te geven aan Yogaboetiek.
 • Wanneer je twijfelt of je in staat bent de lichamelijke inspanningen te verrichten, neem dan eerst contact op met je huisarts en/of behandelend specialist voor advies.
 • Als je onder medische behandeling bent, overleg dan met je huisarts en/of behandelend specialist over het volgen van de gekozen yogavorm. Meld klachten vóór de les/workshop/event aan de docente van Yogaboetiek.
 • Deelnemen aan de les/workshop/event betekent akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

 • Zoals bepaald door de yogastudio of sportschool in kwestie, wanneer de yogalessen niet door Yogaboetiek zelf worden georganiseerd. Dit geldt voor yogalessen bij de volgende yogastudio’s en sportscholen: The Local Gym, Hipa Sports, Fitland, De Yoga Studio Schijndel, Yoga den Oever, Yoga in Beweging, Werk Atleet
 • Door Yogaboetiek georganiseerde dienst (yogalessen/yogaworkshops/yoga-events) dienen een week voor aanvang betaald te zijn, zoals wordt aangegeven in de bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail wordt verstuurd door Yogaboetiek wanneer de deelnemer zich heeft opgegeven voor een door Yogaboetiek aangeboden yogales/workshop/yoga-event.
 • Er vindt geen restitutie plaats van yogaworkshops en yoga-events, wanneer deze binnen de 7 dagen voorafgaand aan de yogaworkshop of het yoga-event wordt afgezegd.
 • Er vindt geen restitutie plaats van yogaworkshops en yoga-events, wanneer deze wordt afgezegd na een geruime tijd gereserveerd te zijn, waardoor er niet voldoende tijd is voor Yogaboetiek om deze opnieuw te promoten/hier een nieuwe deelnemer voor te vinden.
 • Wanneer er nog niet is betaald en er wordt afgezegd buiten de betalingstermijn (zie hierboven), moet het bedrag alsnog worden voldaan.
 • Wanneer een deelnemer de yogales/yogaworkshop/yoga-event wil annuleren, maar er geen recht op restitutie is, mag de deelnemer in overleg met Yogaboetiek een ander persoon in zijn of haar plaats laten deelnemen.
 • Er vindt geen restitutie plaats wanneer een deelnemer een door Yogaboetiek georganiseerde yogales mist n.a.v. ziekte of een geboekte vakantie. Dit geldt niet door yogalessen die Yogaboetiek verricht in dienst voor een yogastudio of sportschool, hier gelden de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende yogastudio of sportschool. In het geval van langdurige ziekte vindt overleg plaats met Yogaboetiek en kan in enkele gevallen restitutie plaatsvinden voor een door Yogaboetiek georganiseerde yogales. Yogaboetiek behoudt zich het recht hierover te beslissen na overleg met de deelnemer.

Yogaboetiek Algemene voorwaarden lessen /workshops/yoga-events

Voorwaarden Zwangerschapsyoga Den Bosch

Voorwaarden Zwangerschapsyoga - Mama en Baby Yoga

 • Een proefles wordt als korting afgetrokken van het lespakket, wanneer je besluit verder te gaan met de lessen. Ga je door met een pakket, dan is je proefles tevens de eerste les uit de reeks.
 • Het cursuspakket van 8 lessen is 10 weken geldig, het pakket van 10 lessen is 12 weken geldig, het pakket van 12 lessen is 14 weken geldig. Op deze manier kun je schuiven met je lessen in het geval van ziekte, vakantie of een keer niet kunnen. Meer schuiven dan 2x is helaas niet mogelijk.
 • Mocht de les niet doorgaan i.v.m. vakantie of trainingsdag bij Zwangerschapsyoga Den Bosch, dan verlies je uiteraard geen les van je pakket, maar worden de lessen doorgeschoven. Dit gaat niet af van jouw mogelijkheid om 2x door te schuiven met de les.
 • Mocht de les door overmacht of bijzondere omstandigheden niet door kunnen gaan, dan dient er door Yogaboetiek een alternatief te worden geboden. De keuze voor dit alternatief ligt bij Yogaboetiek. Geld terug is helaas niet mogelijk. Een alternatief is een online yogales.
 • In het geval van een lockdown m.b.t. Covid-19 wordt er direct overgegaan op online lessen. Je wisselt je klassikale les in voor een online yogales.
 • Wanneer de docent ziek is word je les doorgeschoven. Deze les vervalt niet. Mocht je hierdoor een les overhouden, dan kunnen wij deze helaas niet terug betalen. Wel zullen wij in geval van ziekte er alles aan doen een vervangende docent te zoeken zodat je les doorgaat. Yogaboetiek behoudt zich het recht om als alternatief een online les te bieden. Op dit moment wissel je je klassikale les in voor een online les.
 • Yogaboetiek behoudt zich het recht om van docent te wisselen.
 • Mocht je lessen over hebben, dan kunnen deze helaas niet worden verrekend met andere cursussen of lessen. Wij moedigen alle deelnemers aan om goed in de agenda te kijken en genoeg speling te laten tussen de lessen en de uitgerekende datum. Mocht je tot aan de uitgerekende datum lessen willen volgen, dan is het altijd mogelijk om achteraf losse lessen toe te voegen. Mocht je er niet uitkomen, stuur ons vooral een berichtje en we denken met je mee. Info@yogaboetiek.nl.
 • Wanneer je na de proefles voor een pakket hebt gekozen en je bent inmiddels aan de vervolglessen begonnen, maar je hebt je factuur nog niet betaald, is het niet mogelijk om halverwege het pakket te stoppen en de factuur slechts gedeeltelijk te betalen. Je dient dan te voldoen aan je betalingsverplichting voor het gehele pakket.
 • Het is tevens niet mogelijk wanneer het pakket al betaald is en je hebt al enkele lessen gevolgd, om een gedeelte van de cursus terug te vragen. Het is niet mogelijk om halverwege het pakket toch de resterende lessen niet te betalen en/of geld terug te vragen op het reeds betaalde pakket.
 • Het is mogelijk om je pakket te annuleren als je de tweede les van het pakket nog niet hebt gevolgd. Wanneer je je tweede les opschuift omdat je niet kan en je daarna wilt annuleren kan dit echter niet. De week dat je er niet was telt namelijk wel als tweede week waarin je pakket geldig is, waar het je betalingsverplichting betreft. Ookal heb je dan in de letterlijke zin nog geen tweede les gevolgd. De reservering voor jouw matje voor een bepaald aantal weken is dan wel in gegaan.
 • Wil je na je vaste pakket nog losse lessen afnemen, dan kan dit. Losse lessen kunnen echter niet gegarandeerd worden. Dit wordt bekeken en gepland op het moment dat je pakket is opgemaakt.
 • Je kiest voor een vaste dag en tijdstip. Mocht je een keer niet kunnen op jouw dag en tijdstip, dan is het mogelijk om eenmalig naar de andere dag te gaan: indien er plek is. Dit gaat vooraf in overleg.
 • Kies je voor een heerlijke zwangerschapsmassage in je combi-pakket? Deze worden gepland in de avonden. Samen met mijn collega, masseuse Chanel, plan je telefonisch je massage in. Zij ontvangt van mij jouw telefoonnummer, als je kiest voor een combi-pakket. De verantwoordelijkheid voor het tijdig inplannen van de massage ligt bij jou als cursist van Zwangerschapsyoga Den Bosch. Zwangerschapsmassage is mogelijk tot en met je 36e week.
 • Jezelf afmelden met het recht om de les door te schuiven kan tot 24 uur van te voren, zonder een reden te hoeven noemen, dit gaat niet van je lessen af. De lessen worden doorgeschoven. Wanneer je je binnen 24 uur van te voren afmeldt, of niet afmeldt, dan vervalt je les en kan deze niet worden doorgeschoven. Voor speciale omstandigheden kun je contact opnemen met Yogaboetiek. Onder speciale omstandigheden vallen: plotselinge ziekte van jezelf of een familielid, een complicatie binnen de zwangerschap. Onder speciale omstandigheden vallen helaas niet: plotselinge file waardoor de les gemist wordt, vergeten afspraken, vergeten les.
 • Extra service: wanneer je liever je recht behoudt om je les 2x door te schuiven kun je je klassikale les inwisselen voor een online les. Wanneer je al 2x geschoven hebt en je kan een 3e keer niet, dan kun je ook kiezen voor een online les i.p.v. dat je les vervalt. Geef graag van te voren aan dat je deze service gebruik wilt maken.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0