Over zwangerschapsyoga

Door de meeste zorgverzekeraars wordt de cursus zwangerschapsyoga deels of volledig vergoed. Zwangerschapsyoga bij Mamaboetiek is bewegen, ontspannen én geboortecursus ineen!

Tijdens mijn zwangerschapsverlof gaan de lessen op donderdagavond 19:00 uur en 20:15 uur op locatie Puik Haar lekker door! Ook is Mamaboetiek nog steeds per info@mama-boetiek.nl te bereiken voor al jouw vragen. Naast klassikale lessen zijn er online yogapakketten beschikbaar als je graag yoga in je eigen tijd doet.

Lesvrije dagen:

 • 3 & 11 augustus 2023

Lees hieronder meer over zwangerschapsyoga in Den Bosch

Hallo toekomstige mama's!

Zwangerschapsyoga in Den Bosch, drie dagen in de week, op verschillende locaties. De yogalessen zijn een aanvulling op een mooie zwangerschap en stimuleren een zo prettig mogelijke bevalling. De yogalessen zijn zacht, subtiel en een praktische aanvulling voor het dagelijks leven. Zwangerschapsyoga Den Bosch staat voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid van zowel moeder als baby.

Al vanaf 16 weken, tot vlak voor de bevalling, kun je meedoen met zwangerschapsyoga! Zwangerschapsyoga is heerlijk voor tijdens de zwangerschap, maar de lessen zijn tevens een voorbereiding op de geboorte van je kindje. Een cadeautje voor jezelf en voor je baby!  Na de les drinken we een kop thee met iets lekkers (optioneel). Een goed moment om verhalen en tips uit te wisselen met de andere deelnemers. (I.v.m. corona wordt er tijdelijk geen thee gedronken na de les)

Zwangerschapsyoga is geen strenge work-out, maar een subtiele manier om energie op te doen, fit te zijn, fit te blijven en natuurlijk heerlijk te ontspannen. Een momentje voor jezelf! Tijdens de lessen ontvang je praktische informatie, ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling en ontmoet je andere mama's-to-be!

Voordelen van zwangerschapsyoga:

 • Voor een sterke rug, stabiele bekkenbodem
 • Leren ontspannen
 • Een moment voor jezelf en je baby
 • Praktische tips voor thuis
 • Aandacht voor een goede ademhaling, bruikbaar tijdens zwangerschap en bevalling!
 • Ontmoet andere zwangere dames, deel je ervaring
 • Zwangerschapsyoga stimuleert een natuurlijke bevalling

Praktische informatie:

 • De lessen duren 1 uur en daarna sluiten we optioneel af met een kopje thee erbij. (I.v.m. corona is er tijdelijk geen theemoment)
 • De lessen altijd bij de hand: na de laatste les van de cursus ontvang je belangrijke tips, ademhalingstechnieken en oefeningen op papier! Wil je deze eerder ontvangen, geef het even aan en ik stuur je ze op.
 • Instromen mogelijk, de lessen zijn doorlopend
 • Meld je op tijd aan! Je kunt niet altijd direct starten, maar we doen graag ons best een matje voor je te reserveren op het voor jou beste moment om met zwangerschapsyoga te starten. Informatie en aanmelden: Info@yogaboetiek.nl

Door de meeste zorgverzekeraars worden onze lessen zwangerschapsyoga deels of volledig vergoed

Mama en Baby Yoga:

Yoga na de zwangerschap helpt het lichaam sterk te worden en te herstellen na de bevalling. Je lichaam is veranderd, je bent op zoek naar een nieuwe balans. Dit kan een mooie, maar ook vermoeiende ervaring zijn. Naast fysieke houdingen om het lichaam sterk te maken, zorgt postnatale yoga tevens voor een momentje rust gedurende de week en versterken de oefeningen samen met je baby jullie band. De korte cursus Mama en Baby Yoga vindt doorgang bij tenminste 4 aanmeldingen. Klik Hier (link naar de pagina Mama en Baby Yoga)

Je kunt je opgeven via het contactformulier of info@yogaboetiek.nl

Birthlight Methode

De zwangerschapsyoga wordt gegeven volgens de Birthlight Methode, ontwikkeld door Françoise Barbira Freedman. De bewegingen die we maken zijn klein en effectief, met veel aandacht voor lichaam en geest. Door deze effectieve micro-bewegingen zijn de lessen geschikt voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring, met of zonder klachten.

Over de docente:

Algemene informatie over fulltime yogadocente Annika lees je hier 

Mensen zeggen:

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0