Over mij - Yogadocent Annika

Mijn naam is Annika Janssen en ik ben trotse mama van een dochter (januari 2020), eigenaresse van Yogaboetiek en zelfstandig yogadocente Zwangerschapsyoga, Yoga na de zwangerschap / Mama en Baby Yoga, Babymassage, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga en Yoga Nidra. 

Voor mij betekent yoga lief zijn voor lichaam en geest. Ik ben yogadocente geworden omdat ik deze gezonde ‘lifestyle’ graag overbreng op anderen. Tijdens de lessen zwangerschapsyoga vind ik het fijn om er een kleine flow in te houden en houd ik je graag in beweging tijdens je zwangerschap, terwijl ik je voorbereid op een ontspannen geboorte van je kindje. Ik doceer yoga vanuit het hart, kalm, positief en vooral voor iedereen!

Ik heb de docentenopleiding Hatha Yoga en Vinyasa Flow afgerond in Rishikesh, Noord-India. Mijn opleiding Zwangerschapsyoga, Yoga voor postpartum herstel en Baby Yoga deed ik bij het gerenommeerde Birthlight Institute. Hiervoor ging ik naar Yogamoves Utrecht en volgde ik diverse bijscholingen in Londen, VK.

Via ULU Yoga ben ik op dit moment bezig met een advanced Yoga Teacher Training. Regelmatig volg ik masterclasses bij bijvoorbeeld De Nieuwe Yogaschool, Spinning Babies workshops et cetera in Amsterdam om mezelf verder uit te dagen en mijn kennis op pijl te houden.

Babymassagedocent

Daarnaast ben ik professioneel babymassagedocent. Ik geef op dit moment privécursussen babymassage aan huis.
Een enorme eer om bij je/jullie thuis te komen en workshops te geven in de eigen vertrouwde omgeving van jou en je kindje.

Babymassage komt ook aan bod tijdens de lessen Mama en Baby Yoga op zaterdagochtend. Tijdens Mama en Baby Yoga werken we met de kleertjes aan, bij babymassage aan huis is er de optie om zonder romper te werken en verschillende oliën uit te proberen. Mama en Baby Yoga is voor mama's onderling, babymassage is ook (eventueel) voor papa.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0