Mama en Peuteryoga

Mama en Peuteryoga (ook voor papa's) is een moment om even stil te staan met je kindje. Niet letterlijk natuurlijk, want naast ontspanningsoefeningen voor jullie tweeën zijn er ook rustige yoga-oefeningen, speelse houdingen en bewegingen en mag er natuurlijk ook best wel gelachen worden. 😉 Er is een peutermassage en we sluiten af samen liggend/zittend/knuffelend in de eindontspanning. Daarna deel ik een bekertje water uit voor de peuters en thee voor mama of papa. Ik zorg ook dat er altijd een appeltje of wat rozijntjes zijn voor de kleine kinderhandjes aan het einde van de peuteryogales.

Mama en Peuteryoga is (nog) geen vaste lessenreeks, maar je kan je per keer opgeven. Check hieronder de data voor 2024. Hier komen steeds nieuwe data peuteryoga bij. Ook op Instagram @mamaboetiek zal ik dit steeds aankondigen.

Peuteryoga doen met je kind

 • Levert een positieve bijdrage aan een veilige hechting
 • Samen yoga doen stimuleert emotionele binding tussen ouder en kind
 • Onderzoeken en leren kennen van je grenzen
 • Spelenderwijs
 • Bij yoga voor kinderen ligt de focus nooit op techniek of prestatie
 • Quality time met je peuter
 • De yogales duurt een uur, inclusief samen iets drinken

Mama - Papa en peuteryoga is geschikt voor kinderen van 2 jaar tot en met 4. Jonge kleuters zijn dus ook welkom. Mocht je kindje iets jonger zijn of ietsje ouder en je denkt dat dit voor hem of haar ook leuk is? Neem vooral contact met mij op. Ieder kind is anders en ik denk graag met je mee.

Door yogamomenten met je kind in te lassen, krijgt het kind extra tijd met jou. Daarnaast leren kindjes hun lichaam kennen en zullen ze zich beter voelen in hun lijf. Daarnaast hebben peuters een geweldige fantasiewereld, tijd om deze te prikkelen!

Nieuwe data Mama en Peuteryoga

 

 • Vrijdag 14 juni 11:15 uur (vol)
 • Zondag 7 juli 09:30 uur (vol)
 • Zondag 7 juli 10:30 uur (nieuw!)
 • Vrijdag 19 juli 11:15 uur
 • Vrijdag 23 augustus 11:15 uur
 • Zondag 8 september 09:30 uur (bijna vol)
 • Zondag 27 oktober 09:30 uur (bijna vol)

De peuteryoga vindt plaats in Den Bosch

Tarief peuteryoga

 • € 9,50 per persoon
 • Dus € 19,00 voor 1 ouder met 1 peuter
 • Tweede peuter ook welkom, je betaalt dan € 9,50 extra

De peutermassage aan het einde van de les zorgt voor een extra stukje verbinding met je kind

Peuteryoga is geweldig!

Ik vind het geweldig om peuteryoga te geven. Het is heerlijk om te zien hoe mama's (of papa's) en hun kindjes samenkomen op de yogamat. Hoe er plezier gemaakt wordt, maar ook hoe het opeens heel erg stil kan zijn in de ruimte. Ieder kindje is anders. Het is daarom niet erg als je peuter even wat minder zin heeft om mee te doen, nog wat verlegen is of opeens op verkenning is in de ruimte.

In de toekomst wil ik ook wekelijks peuteryoga en kleuteryoga gaan geven in omgeving Den Bosch. Hiervoor zoek ik nog een mooie geschikte ruimte. Heb je hiervoor nog een goede een tip, dit is altijd welkom natuurlijk.

Tot snel met je peuter! <3

Je kunt je opgeven voor bovenstaande data via het contactformulier of info@mama-boetiek.nl

Over de docente:

Algemene informatie over fulltime yogadocente Annika lees je hier 

Mensen zeggen:

De lessen waren erg nuttig en zeker bruikbaar!

Hallo Annika, afgelopen dinsdag is onze dochter Jula geboren, na een hele vlotte bevalling. Heb tijdens de bevalling erg veel gehad aan de ademhalingstechnieken. Ook het draaien met de heupen gaf soms echt wel even verlichting en afleiding. Dus de lessen waren erg nuttig en zeker bruikbaar! Nu zijn we heerlijk aan het genieten en bijkomen samen…

Marga (2018)

Super fijne les!

Hi Annika, dankjewel voor de super fijne les gisteren. Er was een goede balans tussen ontspanning / ademhaling en de fysieke asana’s. Mijn lichaam voelt soepeler en ook mijn hoofd is een stuk leger. Echt een cadeautje aan mezelf en mijn baby’tje.

Jennifer (2016)

Echt super!!

Hoi Annika! Even per app ‘t bericht dat wij trotse ouders zijn geworden van Mila! Het is een prachtmeisje, wat een trots!!! De bevalling was een geweldige ervaring, ik heb van 10.00u -20.00u de verschillende fases mogen beleven en alles weg gepuft middels yogatechnieken en de ademhalingstechnieken die ik bij jou heb geleerd. Ik kreeg veel complimenten van de verloskundigen in t ziekenhuis [..] Ondanks de snoeren de laatste heftige weeën (2-3uur) opgevangen op handen en knieën (kindhouding). Echt super!! Ik had mijn eigen mat en bal bij mij en zat niet vast op bed. Bedankt dus wederom voor de kennis die ik bij je wilde leren. Hierdoor is Mila vredig ter wereld gekomen en heb ik geen onnodige energie verspild.

Martine (2018)

ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen

Ik wilde je even laten weten dat ik afgelopen maandag bevallen ben van onze dochter […]. Alles is heel erg goed gegaan, het kon echt niet beter! En ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen! Vooral de ademtechnieken bleken goud, deze hebben me echt geholpen. Ook de techniek van de partnerworkshop hielp bij mijn bekkenklachten, echt super. Wat ik trouwens ook heel erg fijn vond was dat er genoeg bewogen werd in de lessen en dat het niet teveel een theekransje was. Wel vond ik het leuk om voor en na de les met andere mama’s te kletsen. Ik heb hier een leuke mamavriendin aan overgehouden.

Marloes (2019 en 2021)

Lessen zijn goed in balans

De lessen zijn goed in balans, ik vond ze interessant en tegelijkertijd erg ontspannen. Na de eerste les leek ik al beter te slapen. Ik ben gestart met online en vervolgens klassikaal. De eerste online les zorgde er al voor dat ik minder last had van mijn rug. Echt top! Een goede mix van theorie en praktijk! Dank je wel.

Geertje (2016)

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0