Zwangerschapsyoga privé

Wil je graag mee doen met zwangerschapsyoga, maar lijkt het je fijner dit in je eigen huis te doen en komt het jouw agenda beter uit om dit in minder dan 8 lessen te doen? Dan is deze nieuwe module wellicht wat voor jou! Een korte reeks privé zwangerschapsyoga is ook te volgen samen met een vriendin! Samen ontvang je korting op jullie lespakket. Hierover lees je onderstaand meer.

Zwangerschapsyoga thuis – in 3 lessen Alleen of met een vriendin, met of zonder partnerworkshop

Een korte reeks zwangerschapsyoga privé bij jou (of een vriendin) thuis heeft voordelen! Het voordeel is dat je de lessen inpland wanneer het je uitkomt, in overleg met ons. Je doet dit fijn in je eigen omgeving, op de afgesproken tijd. Omdat zwangerschapsyoga tevens een praktische zwangerschapscursus is, is het fijn om te kijken hoe je de oefeningen toepast in je eigen omgeving. Daarnaast kunnen we de lessen aan passen op jouw wensen.

Hoe ziet deze korte reeks eruit:

Les 1: zwangerschapsyoga: ademhalingsoefeningen en yoga-oefeningen speciaal voor de bevalling. Begeleidde ontspanningsoefening.

Les 2: zwangerschapsyoga: nieuwe ademhalingsoefeningen en yoga-oefeningen speciaal voor de bevalling. Begeleidde ontspanningsoefening.

Les 3: partnerworkshop: geen yoga-oefeningen, maar de rol van de partner en birth basics komen aan bod. Naast theorie over de bevalling en hormonen is er tevens een kort praktijkgedeelte. Onder andere de rol van de partner tijdens de bevalling, drukpunt-techniek voor tijdens de weeën en massage (ook tijdens de zwangerschap toepasbaar) met de Rebozo-doek komt aan bod.

De laatste les wordt afgesloten met een handige informatiesheet met een overzicht van de ademhalingsoefeningen en tips voor de partner, deze ontvang je per e-mail. Daarnaast ontvang je – indien wenselijk – de ademhalingstechnieken online om extra te kunnen oefenen na afloop van deze privécursus.

Wat kost zwangerschapsyoga privé of zwangerschapsyoga met vriendin?

 • Zwangerschapsyoga privé, inclusief twee lessen en een partnerworkshop: €190,-
  – Les 1 en 2 duurt 90 minuten
  – De partnerworkshop duurt 120 minuten
  – Exclusief reiskosten buiten Den Bosch
 • Zwangerschapsyoga privé met vriendin, inclusief twee lessen en een partnerworkshop: €240,- voor 2 personen
  – Les 1, 2 en 3 duurt 90 minuten – inclusief nabespreken
  – I.p.v. les 3 de partnerworkshop van ca. 120 minuten voor 4 personen, dan komt er €45,00 op de totaalprijs
  – Exclusief reiskosten buiten Den Bosch
 • Zwangerschapsyoga privé, inclusief 3 lessen + partnerworkshop privé: €265,-
  – Les 1, 2 en 3 duurt 90 minuten
  – Les 4’ is de partnerworkshop privé voor 2 personen
  – Exclusief reiskosten buiten Den Bosch

Wil je geen zwangerschapsyoga privé, maar wel eenmalig een partnerworkshop privé, dan kan ook! Hier lees je alles over de partnerworkshop en hoe ik jou en je partner help met handige ‘tips and tricks’ op weg naar een prettige geboorte van jullie kindje. Vanaf 2019 is er een ook een Partnerworkshop XL beschikbaar. De tarieven voor álle lespakketten van Yogaboetiek / Zwangerschapsyoga Den Bosch lees je hier.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0