Zwangerschapsyoga – Pakket G

45,00

Pakket G bevat 4 weken online yogales, lesweek 5 t/m 8. Iedere online yogaweek bevat 1 volledige les van ca. 1 uur en 2 korte themalessen.

Categorie:

Beschrijving

Pakket G bevat 4 weken online zwangerschapsyoga. Iedere online lesweek bevat: 1 volledige zwangerschapsyogales van ca. 1 uur en 2 korte themalessen bijvoorbeeld yoga speciaal voor de schouders, voor de bekken, of yoga voor zwangerschapsgerelateerde klachten. In totaal bevat pakket G dus 4 volledige en 8 korte lessen. Dit pakket is 6 weken te gebruiken. Iedere 7 dagen komt er een nieuwe lesweek online. 

Pakket G kan gedaan worden als opvolger van Pakket F (Lesweek 1 t/m 4), maar ook kan ook los van dat pakket gedaan worden. Bijvoorbeeld als de inhoud van de lessen van dit pakket beter aansluiten op je wensen of als je een andere volgorde wenst.

Iedere online lesweek heeft zijn eigen thema, maar naast dat thema is er een vaste opbouw waarbij we beginnen met ontspanning, er ook altijd ruimte is voor het oefenen van een ademtechniek of bekkenbodemspieroefeningen en beweging voor je gehele lichaam. De oefeningen worden gedaan in een fijne flow. De oefeningen zijn dus niet statisch, maar we blijven in beweging terwijl ik je meeneem langs alle belangrijke zaken waarbij je je lichamelijk en qua ontspanning positief kan voorbereiden op de geboorte van je kindje!

Lesweek 5
De vijfde online yogaweek bevat een volledige les zwangerschapsyoga met als rode draad beweging van de bekken op een zachte en gezonde manier. De twee korte themalessen behandelen een korte flow op handen en knieën en een uitgebreide zwangerschapsmeditatie om heerlijk samen met je kindje te ontspannen.

Lesweek 6
De zesde online lesweek bevat een volledige les zwangerschapsyoga met als rode draad de onderrug en hoe deze te ontlasten, te stretchen en te versterken. De twee korte themalessen bevatten weer een nieuwe ademhalingstechniek speciaal om je weeën op te vangen en een korte staande flow voor ieder moment van de dag.

Lesweek 7
De zevende online lesweek bevat een volledige yogales met als rode draad Bewegen tijdens de weeën, of terwijl we gaan o.a. zogenaamde weeën opvangen en ook de Goudendraadademhaling komt weer terug. Hoe vaker je ademhalingstechnieken oefent, hoe beter ze in je systeem komen te zitten. De twee korte yogalessen bevatten tips tegen hoofdpijn en informatie over de meest optimale geboorteposities.

Lesweek 8
De achtste online lesweek bevat een volledige yogales met als rode draad De Armen en de Benen. Daarnaast komen er nog wat bekende thema’s aan bod uit de eerdere online lesweken. Als korte themales word je een nieuwe schouderflow en het belang van een squathouding aangeboden.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0