Zwangerschapsyoga – Pakket H

25,00

Pakket H bevat 4 weken online yogales, lesweek 9 t/m 12. Deze extra online zwangerschapsyogalessen kunnen gedaan worden in opvolging online lesweek 1 t/m 8. De lessen zijn 5 weken te gebruiken.

Categorie:

Beschrijving

Pakket H bevat 4 weken online zwangerschapsyoga. Les 9 t/m 12 zijn volledige yogalessen, maar zonder begeleiding van korte themalessen. Je kunt dit set lessen doen ter aanvulling op het online lespakket van 8 weken. Dit pakket is 5 weken te gebruiken. Iedere 7 dagen komt er een nieuwe lesweek online.

Iedere online lesweek heeft zijn eigen thema, maar naast dat thema is er een vaste opbouw waarbij we beginnen met ontspanning, er ook altijd ruimte is voor het oefenen van een ademtechniek of bekkenbodemspieroefeningen en beweging voor je gehele lichaam. De oefeningen worden gedaan in een fijne flow. De oefeningen zijn dus niet statisch, maar we blijven in beweging terwijl ik je meeneem langs alle belangrijke zaken waarbij je je lichamelijk en qua ontspanning positief kan voorbereiden op de geboorte van je kindje!

Zwangerschapsyoga les 9
Deze week het thema: rotatie. De roterende bewegingen zijn goed voor de gewrichten, goed voor je wervelkolom en goed voor de ruimte die je geeft aan de groeiende baarmoeder. Natuurlijk wisselen we af met andere bewegingen en komt de flankenademhaling nog eens een keertje terug. 

Zwangerschapsyoga les 10
Deze week het thema: psoas release. De psoas is een spier die diep in je lichaam van rug naar bekken loopt en je kunt deze niet bereiken met massage, maar wel d.m.v. oefeningen. De psoas wordt ookwel de spier van de ziel genoemd, een spier die alles te maken heeft met of: stress vasthouden, maar hopelijk dus met ontspannen! 

Zwangerschapsyoga les 11
Deze week het thema: bewegen met de adem. Het is belangrijk – indien dit lukt – om je weeën op te vangen terwijl je beweegt. Je zult merken dat, wanneer je hier eenmaal in zit, het je beter in een flow brengt en de aandacht ook meer naar binnen brengt. De ademhaling is een goeie om zeer bewust van te zijn, want zeker tijdens de weeën helpt deze je er doorheen. De bewustwording tijdens in het bijzonder deze les, maar ook elke bovenstaande les, helpt je hiermee.

Zwangerschapsyoga les 12
In deze les online zwangerschapsyoga komen er belangrijke herhalingen aan bod.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0