Zwangerschapsyoga – Pakket I

25,00

Pakket I bevat 4 weken online yogales, lesweek 13 t/m 16. Deze 4 lessen zijn te doen als extra online yogalessen na les 9 t/m 12. Deze content is 5 weken te gebruiken.

Categorie:

Beschrijving

Pakket I bevat 4 weken online zwangerschapsyoga. Les 13 t/m 16 zijn volledige yogalessen, maar zonder begeleiding van korte themalessen. Je kunt dit set lessen doen ter aanvulling op het online lespakket van 8 weken of na het pakket met lessen 9 t/m 12. Dit pakket is 5 weken te gebruiken. Iedere 7 dagen komt er een nieuwe lesweek online.

Iedere online lesweek heeft zijn eigen thema, maar naast dat thema is er een vaste opbouw waarbij we beginnen met ontspanning, er ook altijd ruimte is voor het oefenen van een ademtechniek of bekkenbodemspieroefeningen en beweging voor je gehele lichaam. De oefeningen worden gedaan in een fijne flow. De oefeningen zijn dus niet statisch, maar we blijven in beweging terwijl ik je meeneem langs alle belangrijke zaken waarbij je je lichamelijk en qua ontspanning positief kan voorbereiden op de geboorte van je kindje!

Les 13 tot en met 16 vinden plaats in een studio-omgeving en alle thema’s van voorgaande lessen worden hierin nogmaals herhaald. Het is fijn om deze lessen te doen als je extra lessen yoga wilt volgen, die weer net even wat anders zijn dan de weken daarvoor. Zo blijf je heerlijk yoga doen tijdens je zwangerschap, maar doe je toch weer net wat andere lessen dan degene die je al gedaan hebt.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0