Zwangerschapsyoga – Pakket J

45,00

Pakket J bevat alle ademhalingsoefeningen om je tijdens je zwangerschap voor te bereiden om een ontspannen geboorte van je kindje. Daarnaast bevat dit pakket een volledige yogales en twee korte themalessen + een extra bonusles met een ademtechniek voor postpartum herstel. Deze content is 30 weken te gebruiken.

Categorie:

Beschrijving

Pakket J bevat alle ademhalingsoefeningen om je voor te bereiden op een fijne positieve en ontspannen geboorte. Ontspannen in je ademhaling zijn kan een natuurlijke geboorte stimuleren. De ademhaling is het belangrijkste instrument om je te ontspannen, wat weer bevorderlijk is voor het aanmaken van bepaalde hormonen die je tijdens de bevalling nodig hebt. Die er ook voor zorgen dat je je weeën of golvingen goed kan opvangen. Hoe vaker je deze ademhalingen oefent, hoe beter deze in het systeem zitten. Je hoeft niet per se alle ademhalingstechnieken te kennen, maar het is wel fijn om te ontdekken wat welke ademhaling voor je doet en vooral welke bij je past! Als eentje je goed bevalt, dan oefen vooral die wat vaker, zodat het uiteindelijk automatisme wordt.

Naast alle ademhalingsoefeningen bevat dit pakket de volledige online zwangerschapsyogales waar extra aandacht wordt besteed aan weeën opvangen, er is een korte themales speciaal voor de bekken en over het gebruik van de fitnessbal. Als extra bonus een postnatale yoga-ademhaling om je dieper liggende buikspieren sterker te maken ná de geboorte van je kindje.  Dit pakket is 30 weken te gebruiken. Alle lessen zijn direct beschikbaar.

Inhoud

  • Goudendraadademhaling: voor tijdens de ontsluitingsweeën en om beter te slapen
  • Kaarsjesademhaling: om persweeën op te vangen wanneer je ontsluiting nog niet volledig is, of op weg naar het ziekenhuis
  • Keelademhaling: voor tijdens de ontsluitingsweeën
  • Ademhaling met geluid: voor tijdens de ontsluitingsweeën
  • Flankenademhaling: wanneer je adem hoog zit, je buiten adem bent of stress / paniek ervaart
  • Korte themales: voor de bekken
  • Korte themales: Fitnessbal voor zwangerschap, geboorte en postpartum
  • Volledige zwangerschapsyogales: oefenweeën
  • Mama Yoga themales: oefenen postnatal breathing
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0