Edelstenen in de babykamer

Edelstenen in de babykamer, wat doet dit voor je kindje? Edelstenen kunnen helend werken en balans brengen aan een persoon. Een van de theorieën hierover is dat de therapeutische werking van edelstenen berust op energietrillingen uit de natuur. Je lichaam en geest, welke ook werkt op ‘energietrillingen’ zou hier positief door beïnvloed kunnen worden.

De werking zou ook eventueel psychologisch kunnen zijn, zoals vroeger een konijnenpootje en hoefijzer. Hierdoor vind je meer kracht in jezelf.

Welke van deze twee theorieën dan ook, ze kunnen voor jou en je baby een wereld van verschil maken. Als het inderdaad zo is dat er positieve energetische trillingen van de edelstenen uitgaan, dan vind je onderstaand de werking van enkele interessante kristallen voor op de babykamer.

Edelstenen voor op de babykamer: 

  • Rozenkwarts:persoonlijk mijn favoriete steen. Een mooie licht roze steen die direct veel warmte en liefde uitstraalt. Als je deze steen onder het bedje werkt deze als een warme knuffel. Heel geschikt als je kindje voor het eerst in zijn eigen bedje gaat slapen bijvoorbeeld. De steen werkt kalmerend en is liefdevol. Rozenkwarts geeft ook zinnelijkheid, gevoel voor mededogen, welbehagen en levenskracht.
  • Maansteen:werkt beschermend tijdens de slaap. Een baby slaapt heel veel en komt tussen het slapen door steeds opnieuw in zijn of haar lichaam. De maansteen maakt deze overgang minder heftig.
  • Amethist:kalmeert en beschermt je kleintje van allerlei nieuwe en externe energieën van alle nieuwe mensen om hem/haar heen. Tevens schenkt deze steen acceptatie en innerlijke vrede. Goed voor conflictbeheersing bijvoorbeeld.

Mocht het vooral een psychologisch anker zijn die de edelstenen je verschaffen, dan kan het ook goed voor je baby zijn. Wanneer jij namelijk vertrouwt dat de stenen werken (je raakt bijvoorbeeld ontspannen bij het idee), dan voelt je baby jouw stemming aan. Jouw humeur beïnvloedt je kinderen meer dan je misschien weet.

Leuke setjes edelstenen (om hebberig van de te worden…) en goede uitleg hierover vind je op de prachtige website van Lightstyle Creations


Zoeken:

Laatste nieuws:

Yogaboetiek wordt Mamaboetiek

Geheel in stilte ging afgelopen 1 oktober 2022 de(...)

The Stories of the Psoas part 1

Once upon a time, there was a very mysterious(...)

The Benefits of Meditation

Surprisingly, the simple minor exercise of closing one’s eyes(...)

Hip-openers: Love and Hate with Fiery Passion

Hip openers, you love or loathe them. For example(...)

What is Vinyasa Yoga (except for a lot of fun!)

Vinyasa Flow Yoga has originated from the most traditional and(...)

An Indian Yoga Teacher Training Experience

Where do I start, this intensive 200 hour Yoga(...)

De betekenis van Ohm

OM, of eigenlijk AUM, is een zeer krachtige mantra.(...)

Wat is Yang Yoga?

Wat is Yang Yoga? Yang Yoga is een term(...)

Waarom yoga buiten net ietsje beter is

De zomer is aangebroken! Zwoele zomeravonden, terrasjes, eindeloze dagen…(...)

Fotoreportage: Yoga in ‘t Wild

Zaterdag 9 juli 2016 Wat een prachtige zomermiddag om(...)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0