Yogaboetiek wordt Mamaboetiek

Geheel in stilte ging afgelopen 1 oktober 2022 de naam Yogaboetiek opeens over in Mamaboetiek. Door alle kwaaltjes die bij het eerste trimester horen (ik ben inmiddels 18 weken zwanger) lukt het me niet dit zo feestelijk aan te kondigen als ik dit wilde. Nu vandaag het bijpassende logo klaar is, ontpop ik graag alsnog de (alcoholvrije) champagne!

Een zachte landing in het moederschap

Toen ik in 2016 Yogaboetiek opstartte gaf ik verschillende soorten yogalessen en was ik druk studerende om ook zwangerschapsyoga te mogen geven. Eind 2016 voegde ik hier ook zwangerschapsyoga aan toe, een langgekoesterde droom. Al vrij snel gaf ik drie lessen zwangerschapsyoga in de week, eerst in de knusse yogaruimte van Yoga bij Maya, in de wijk de Muntel in Den Bosch. Toen Yogaboetiek daar uit zijn vestje groeide, verhuisde ik naar verloskundigenpraktijk Bij Volle Maan en vond uiteindelijk in datzelfde jaar nog een mooie ruimte bij Puik Haar kapsalon. Inmiddels geef ik twee lessen zwangerschapsyoga op dinsdagavond, twee lessen zwangerschapsyoga op donderdagavond en nog eentje op zaterdagochtend in Den Bosch.

Ook geef ik inmiddels babymassage, ben ik gediplomeerd draagconsulent in den Bosch en is er maandelijks een geboortecursus met partner / partnerworkshop als praktische voorbereiding op de bevalling. De naam Yogaboetiek omvatte dit simpelweg niet meer. Mamaboetiek dekt die lading vele malen beter, is mijn mening.

Mamaboetiek gunt iedere zwangere een fijne zwangerschap, een mooie voorbereiding op een positieve en ontspannen geboorte en een zachte landing in het moederschap.

Met deze nieuwe naam en dit prachtige logo, ontworpen door Atelier Mayura, ontwikkel ik mij in de toekomst graag verder, ten dienste van zwangeren en nieuwe mama's / aanstaande / nieuwe ouders.


Zoeken:

Laatste nieuws:

The Stories of the Psoas part 1

Once upon a time, there was a very mysterious(...)

The Benefits of Meditation

Surprisingly, the simple minor exercise of closing one’s eyes(...)

Hip-openers: Love and Hate with Fiery Passion

Hip openers, you love or loathe them. For example(...)

What is Vinyasa Yoga (except for a lot of fun!)

Vinyasa Flow Yoga has originated from the most traditional and(...)

An Indian Yoga Teacher Training Experience

Where do I start, this intensive 200 hour Yoga(...)

De betekenis van Ohm

OM, of eigenlijk AUM, is een zeer krachtige mantra.(...)

Wat is Yang Yoga?

Wat is Yang Yoga? Yang Yoga is een term(...)

Waarom yoga buiten net ietsje beter is

De zomer is aangebroken! Zwoele zomeravonden, terrasjes, eindeloze dagen…(...)

Fotoreportage: Yoga in ‘t Wild

Zaterdag 9 juli 2016 Wat een prachtige zomermiddag om(...)

Hallo gevoelsleven!

Een gezond gevoelsleven kan door het (energetisch) lichaam stromen(...)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0