Mama Flow yogalessen: yoga voor moeders

Een nieuwe yogales bij Mamamboetiek: Mama Flow yoga. Dit zijn lessen die je kan doen ná de zwangerschap, als je weer wat toe bent aan meer. Je kunt met deze les meedoen als je tenminste 12 weken postpartum bent, maar bijvoorbeeld ook 1 jaar, 2 jaar, 10 jaar na de geboorte. Enzovoorts. 😉

Als je voelt dat je je lijf rustig aan wilt opstarten, dan raad ik je aan eerst een kijkje te nemen bij de lessen Mama en Baby Yoga, alvorens aan te sluiten bij deze yoga voor mama. Mama en Baby Yoga is echte postpartum yoga. Mama Flow Yoga is meer te vergelijken met reguliere yogalessen, maar dan met een docent die het lichaam na een zwangerschap kent. Reguliere yoga, speciaal voor mama's.

 

Mama Flow Yoga

 • Een moment voor jezelf
 • Sterk & soepel worden
 • (Leren) ontspannen & mediteren
 • Combinatie van yoga in beweging / vinyasa en yin yoga

Mama Flow Yoga kun je doen woensdagavond 20:15 uur. De yogalessen vinden plaats in Den Bosch. De yogales combineert ademhaling en beweging. In iedere les staat zowel bewegen op de ademhaling (vinyasa) en ontspannende yogahoudingen zoals yin yoga centraal. We besteden aandacht aan zowel spierversterkende oefeningen als stretches.

Mama Flow Yoga is bewegen van houding naar houding, voor coördinatie, balans en ook opbouw van kracht (enigszins). Daarnaast besteden we ook tijd aan yin-yogahoudingen voor het bindweefsel en om in diepere ontspanning te komen. Een moment voor jezelf. Los van het gezin.

Mama Flow Yoga

 • Woensdagavond 20:15 - 21:15 uur
  locatie Your Movement yogastudio, Den Bosch
 • 50% bewegen (coördinatie, kracht, balans & souplesse)
 • 50% (statisch, yin yoga & ontspanning)
 • Aandacht voor het vrouwelijk lichaam in beweging
 • Voor moeders met kinderen in alle leeftijden

Tarieven

 • Proefles: € 10,00
 • Strippenkaart 8 lessen: € 114,00
 • Strippenkaart 10 lessen: €129,00
 • Strippenkaart 12 lessen: € 145,00
 • Losse les: € 15,00

Lesvrij:

 • woensdag 21 en 28 augustus en 4 september (zomervakantie)

Yoga helpt ook met je ademhaling, beter slapen, prikkelt je creativiteit en verbetert je focus

Mama en Baby Yoga:

Ben je minder dan 12 weken geleden bevallen? Sluit dan eerst aan bij Mama en Baby Yoga. Mama en Baby Yoga is postpartum yoga met je baby, die het begin van herstellen na de zwangerschap vormt. Ook is het een fijne stap om je wereld weer te verbreden mét baby en om in de postpartum periode andere moeders te ontmoeten. Uiteraard is het ook mogelijk om Mama en Baby Yoga later te doen, zelfs tot je baby'tje kan kruipen. Dus sluit vooral op je eigen tempo aan bij de lessen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met Mama Flow Yoga mee te doen zonder dat je Mama en Baby Yoga hebt gevolgd. Uiteraard is wel een aanrader. 😉 Je kan hier aan deelnemen vanaf 6 weken na de geboorte (10-12 weken na een eventuele keizersnede). Ben je nog minder dan 3 maanden geleden bevallen, dan raad ik aan eerst deel te nemen aan Mama en Baby Yoga. Mama en Baby Yoga kun je overigens doen tot je kindje kan kruipen, dus sluit vooral op je eigen tempo aan bij de lessen Mama en Baby Yoga. Dit geldt ook voor de lessen Mama Flow Yoga.

Lees hier meer over de inhoud, lesdata en tarieven met betrekking tot Mama en Baby Yoga. Ik zie je heel graag in een van mijn lessen. <3

Je kunt je opgeven via het contactformulier of info@mama-boetiek.nl

Zwangerschapsyoga in Den Bosch en omgeving

Ben je op dit moment zwanger? Dan ben je van harte welkom in een van de lessen zwangerschapsyoga en/of de geboortecursus met partner. Er zijn verschillende lestijden zwangerschapsyoga op verschillende dagen in de week. De praktische en compacte partnerworkshop wordt 1x per maand op zondagochtend gegeven, maximaal 7 stellen per keer.

Over de docente:

Algemene informatie over fulltime yogadocente Annika lees je hier 

Mensen zeggen:

De lessen waren erg nuttig en zeker bruikbaar!

Hallo Annika, afgelopen dinsdag is onze dochter Jula geboren, na een hele vlotte bevalling. Heb tijdens de bevalling erg veel gehad aan de ademhalingstechnieken. Ook het draaien met de heupen gaf soms echt wel even verlichting en afleiding. Dus de lessen waren erg nuttig en zeker bruikbaar! Nu zijn we heerlijk aan het genieten en bijkomen samen…

Marga (2018)

Super fijne les!

Hi Annika, dankjewel voor de super fijne les gisteren. Er was een goede balans tussen ontspanning / ademhaling en de fysieke asana’s. Mijn lichaam voelt soepeler en ook mijn hoofd is een stuk leger. Echt een cadeautje aan mezelf en mijn baby’tje.

Jennifer (2016)

Echt super!!

Hoi Annika! Even per app ‘t bericht dat wij trotse ouders zijn geworden van Mila! Het is een prachtmeisje, wat een trots!!! De bevalling was een geweldige ervaring, ik heb van 10.00u -20.00u de verschillende fases mogen beleven en alles weg gepuft middels yogatechnieken en de ademhalingstechnieken die ik bij jou heb geleerd. Ik kreeg veel complimenten van de verloskundigen in t ziekenhuis [..] Ondanks de snoeren de laatste heftige weeën (2-3uur) opgevangen op handen en knieën (kindhouding). Echt super!! Ik had mijn eigen mat en bal bij mij en zat niet vast op bed. Bedankt dus wederom voor de kennis die ik bij je wilde leren. Hierdoor is Mila vredig ter wereld gekomen en heb ik geen onnodige energie verspild.

Martine (2018)

ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen

Ik wilde je even laten weten dat ik afgelopen maandag bevallen ben van onze dochter […]. Alles is heel erg goed gegaan, het kon echt niet beter! En ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen! Vooral de ademtechnieken bleken goud, deze hebben me echt geholpen. Ook de techniek van de partnerworkshop hielp bij mijn bekkenklachten, echt super. Wat ik trouwens ook heel erg fijn vond was dat er genoeg bewogen werd in de lessen en dat het niet teveel een theekransje was. Wel vond ik het leuk om voor en na de les met andere mama’s te kletsen. Ik heb hier een leuke mamavriendin aan overgehouden.

Marloes (2019 en 2021)

Lessen zijn goed in balans

De lessen zijn goed in balans, ik vond ze interessant en tegelijkertijd erg ontspannen. Na de eerste les leek ik al beter te slapen. Ik ben gestart met online en vervolgens klassikaal. De eerste online les zorgde er al voor dat ik minder last had van mijn rug. Echt top! Een goede mix van theorie en praktijk! Dank je wel.

Geertje (2016)

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0